Bez vode i kvarovi na vodovodnoj mreži u Beogradu

Bez vode i kvarovi na vodovodnoj mreži u Beogradu

Radovi na vodovodnoj mreži na opštini Grocka, u ponedeljak 29.04.

Zbog radova “EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Grocka, u ponedeljak 29.04.2024. godine, u vremenu od 8.30 do 15 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama, u naselju Vinča: Save Kovačevića, Vinčanskom visu, Belom bagremu, Velikoselskoj, Vidovdanskoj, Dunavskom Dolu, Zemunskoj, Zrenjaninskoj, Đure Stojkovića,…

Više

Radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u ponedeljak 29.04.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u ponedeljak 29.04.2024. godine od 8 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Radivoja Markovića, od Vladimira Popovića do Mirijevskog venca, i Pere Veljkovića, od Grge Jankesa do Radivoja Markovića. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Više

Radovi na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u petak 26.04.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Čukarica, u petak 26.04.2024. godine od 8 do 24 sata, bez vode će ostati potrošači u naseljima Velika Moštanica, Rucka, kao i u sledećim ulicama, u naselju Sremčica: Obrenovačka, Porodice Živković, Porodice Radojčić, Takovskog grofa, Porodice Milosavljević, Mijatovih njiva, Porodice Božić, Granička, Čedomira Popovića, Porodice Mitrović, Lepinska,…

Više

Radovi na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u četvrtak 25.04.

Zbog radova “EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac, u četvrtak 25.04.2024. godine, u vremenu od 8.30 do 15 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici put za Markoviće, u naselju Ripanj. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Više

Radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u četvrtak 25.04.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zvezdara, u četvrtak 25.04.2024. godine od 8 do 22 sata, bez vode će ostati potrošači u ulicama Svetog Nikole, od Laze Kostića do Batutove, Jefimijina, Čegarska i Varovnička. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Više