Trend

Manifestacija „Jevremova ulica susreta” 2023.

Manifestacija „Jevremova ulica susreta” 2023. održaće se 22. aprila sa početkom od 10 časova u Jevremovoj ulici, ispred Ustanove kulture „Parobrod“..

Program započinjemo sa koncertom za bebe koji će se održati u Ustanovi kulture „Parobrod“, ali i nesvakidašnjom šetnjom kroz Jevremovu ulicu koju će voditi arhitekta Đorđe Pavlović, ispred Kulturno obrazovnog centra „Dom porodice Pavlović”, a koja počinje u 10 časova na Uglu Francuske i Jevremove ulice.

Za najmlađe sugrađane od 11 časova igrađe se predstava „Šumska bajka” u Ustanovi kulture „Parobrod“ ispred kojeg će na glavnoj bini nastupati Bojana Vunturušević sa DF horom.

Za osnovne u istom periodu, od 11 časova organizuje se radionica pod otvorenim nebom „U učionici učiteljice Ljutmile” u Domu porodice Pavlović.

Centralna proslava I glavni program manifestacije održaće se u 12 časova na platou ispred Ustanove kulture „Parobrod“, gde će se odvijati Jevremov defile na kojem će pored oltajmera učestvovati polaznici starogradske Predškolske ustanove „Dečiji dani“, pripadnici MUP-a, Volonterskog centra itd…

Nakon otkrivanja spomen mozaika jednoj od znamenitih ličnosti sa Starog grada, na glavnoj bini nastupaće Marko Louis.

Foto: Arhiva / Aleksandar od Beograda

Izvor: Beogradske vesti/ Opština Stari grad

One thought on “Manifestacija „Jevremova ulica susreta” 2023.

  1. Postovanje…godinama ucestvujem u ovoj manifestaciji, sem 2022. kada nisam pozvana…ja sam penzioner i bavim se kreativnoscu, tako da nije u redu da se samo pozivam kada je neophodno drzavi, a u ovakvim manifestacijama samo odabrani po ko zna kakvim kriterijumima…nadam se da cete me ove godine pozvati…

Comments are closed.