IZMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI MIS IRBIJEVA

Tokom izvođenja radova na toplovodnoj mreži u ulicama Dr Velizara Kosanovića, Mis Irbijeva i Kovačeva, GO Voždovac, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 5 – radovi podrazumevaju zatvaranje desne kolovozne trake ulice Mis Irbijeve u zoni raskrsnice sa ulicom Dr Velizara Kosanovića, zbog čega će ulica Mis Irbijeva biti jednosmerna od raskrsnice sa Dr Velizara Kosanovića ka ulici Vojislava Ilića u periodu od 09.06. do 13.06.2023. godine.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila javnog prevoza će saobraćati na sledeći način:

  • Vozila sa linije br. 20 će u oba smera saobraćati ulicama: Vojislava Ilića, Ustanička i dalje redovno;
  • Vozila sa linije br. 21A će u smeru ka Učiteljskom naselju saobraćati ulicama Vojislava Ilića, Ustanička, Mirka Sandića, Virpazarska, Pljevaljska, Dr Velizara Kosanovića do okretnice Učiteljsko naselje dok će u smeru ka Trgu Slavija saobraćati redovno.

Vozila javnog linijskog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Faza 4 – radovi podrazumevaju zauzeće dela desne saobraćajne trake ulice Mis Irbijeva u zoni raskrsnice sa ulicom Dr Velizara Kosanovića gledano u smeru ka ulici Vojislava Ilića u periodu od 14.06. do 18.06.2023. godine, pa će se vozila sa linije 21A u smeru ka Trgu Slavija preusmeriti u saobraćajnu traku koja se u redovnom režimu koristi za skretanje ulevo iz smera Učiteljskog naselja, regulisano privremenim saobraćajnim znakovima.

Tokom faze br. 4 privremeno se izmešta stajalište „Dr Velizara Kosanovića“, za smer ka Trgu Slavija, za oko 30,0 metara posle redovne pozicije, kod prvog narednog ED stuba.

Faza 3 – radovi podrazumevaju zauzeće dela desne saobraćajne trake ulice Mis Irbijeva u zoni raskrsnice sa ulicom Dr Velizara Kosanovića gledano u smeru ka ulici Vojislava Ilića u periodu od 19.06. do 25.06.2023. godine, pa će se vozila sa linije 21A u smeru ka Trgu Slavija preusmeriti u saobraćajnu traku koja se u redovnom režimu koristi za skretanje ulevo iz smera Učiteljskog naselja, regulisano privremenim saobraćajnim znakovima.

Stajalište Dr Velizara Kosanovića“ se u ovoj fazi vraća na svoju redovnu poziciju.

Ako ste propustili