Zorana Mihajlović prisustvovala je danas dodeli stanova za 33 porodice u Nišu

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović prisustvovala je danas dodeli stanova za 33 porodice u Nišu, izgrađenih u okviru programa gradnje socijalnih stanova koje sufinansira država preko resornog ministarstva.

Zorana Mihajlović je čestitala useljenje u stanove deci i porodicama koje su dobile ključeve i rekla da je krov nad glavom najvažniji preduslov da bi mogli da žive kao sav normalan svet i da se školuju.

U stanove će se useliti 36 dece,18 porodica,sedam porodica sa  samohranim roditeljima, porodice sa osobama sa invaliditetom, kao i jedna porodica sa šestoro dece.

Foto:Ilustracija

Next Post

Organizacija islamske saradnje (OIC) proglasila je Istočni Jerusalim glavni grad Palestine

Сре дец 13 , 2017
Organizacija islamske saradnje (OIC) proglasila je istočni Jerusalim glavni grad Palestine „pod okupacijom“ i zatražio od Sjedinjenih Američkih Država da se povuče iz mirovnog procesa, odbacujući odluku iz Jerusalima, u saopšenju objavljenom nakon vanrednog samita u Istanbulu. OIC „proglašava Istočni Jerusalim kao glavni grad države Palestine i poziva sve zemlje […]