„Zima zima, e pa šta je, na Vračaru najlepša je“

Manifestacija „Zima zima, e pa šta je, na Vračaru najlepša je“ sa zimskim čarolijama za žitelje Vračara u Čuburskom parku, održaće se sutra, u subotu 24.12.2016. godine, sa početkom u 10: 30 časova , a trajaće do 17 časova.
Organizaciju ovog dogadaja, koji se prvi put dešava u centralnoj gradskoj opštini uz pokroviteljstvo opštine Vračar vodi udruženje Unija Žena Vračara i Sportsko Udruženje „Fit je Bit“ .
Svi građani koji žive na Vracaru, kao i ustanove, organizacije, nevladine organizacije, udruženja, sportska i kulturno umetnička društva dobrodošla su da uzmu učešće u ovom „vinterfestu“.
Cilj manifestacije je i da omogući promovisanje žena preduzetnica uz izložbu rukotvorina i starih zanata.
U smislu podsticanja ženskog preduzetništva ostvariće se i saradnja sa Sigurnom ženskom kućom, i ostalim nevladinim organizacijama što ovom dogadaju daje i humani karakter, saopštili su organizatori.
Žene preduzetnice će na štandovima izlagati svoje proizvode,rukotvorine iz male proizvodnje, a u samom parku biće organizovan bogat kulturno umetnički program.
Za najmlađe ali i one koji se tako osećaju biće postavljen i veliki Sneško Belić, 4 Deda Mraza, velika jelka, ozvučenje, deljenje toplih napitaka, besplatnih kolačića, bombona i peciva deci i sugrađanima, i vatromet u 17 časova.
Kako poručuju organizatori ideja je da sugrađanima kroz ove manifestacije pruži ugodno popodne, druženje, zabava i istovremeno da im pruže osećaj pripadnosti kakav treba da ima svaki Vračarac.
Dodaju i da je većina manifestacija slavljeničkog karaktera locirana u centru grada, te smatraju da i Vračar svojim sugrađanima, posle dugo vremena, treba da pruži malo zajedničkog uživanja
Organizatori pozivaju i sve građane Beograda da dođu i priključe se druženju sa svojim sugrađanima sa Vračara,saopštavaju iz opštine Vračar.

Ako ste propustili