Žena bez straha, sudija Jeanine ( Video)

Jeanine Pirro je TV komentator ,bivši tužioc,sudija i republički kandidat za Njujork. Ona je čest gost na TV Fox-u i daje svoju analizu i komentare kao sudija Jeanine bez i malo „dlake na jeziku“ ili straha. Njeni komentari i analize su jako dobro praćeni i od strane onih koji se slažu sa njom ili neslažu.

Ova 65.godišnja „čelična dama“ britkog jezika i osmeha poput Julie Roberts ukazuje na greške koje se dešavaju u politici.

Jedan od njenih analiza i komentara je bila reakcija predsednika Amerike Barake Obame da CIA ispita uticaj Rusije u izbore u Americi u 2016.godini, i da mu dostave rezultate pre njegovog odlaska u januaru 2017.godine.

Jedan od njenih komentara i analiza je bio: „“Ozbiljno? Zašto sada? Vi ste gledali oslobađanje informacija iz Vikiliksa mesecima. Vi ste gledali oslobađanje meilova Hilari Klinton,šta više neke od njih su poslate vama (obraćajući se Obami) i gledali ste puštanje meilova Džona Podesta, i uznemirujuće podatke koji su sadržani u njima….. i nikada niste rekli ni reč“,rekla je sudija Jeanine.

Osvrnula se na sva događanja tokom kampanje i sada kada je Hilari izgubila izbora a sa njom,na neki način i predsednik Obama podržavajući je , krivac za to je, ironično je rekla sudija Jeanine, je Rusija.

Upitala je Obamu “ Zašto niste istraživali sve to pre izbora?“ naglasila je sudija. Ona je rekla da će to da istražuju isti „tupani“ koji su rekli da Sadam Husen ima oružje za masovno uništenje,isti „tupani“ koji su rekli da pobeđujemo ISIS…

Ona je ukazala da se neradi o izborima već o tome što Barak Obama mora da napusti Belu kuću u januaru. „Zašto ste toliko opsednuti Rusijom?“ upital je sudija. „Vi ste opsednuti Rusijom koji su hrišćani i kojima je cilj ubijanje ISIS-a.Rusija koja ima svoje probleme sa muslimanskim teroristima“, dodala je sudija između ostalog.

Sudija Jeanine poseduje “ analitički gvozdeni čekić“ koja činjenicama neda prostora suprotnoj strani za završnu reč a završna reč uvek je na njenoj strani.

Foto: Instagram/Judge Jeanine

Ako ste propustili