Zbog,navodnog, duga uzeli mu sve stvari

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu su uhapsili N. O. (22) i M. Č. (20), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i protivpravno lišenje slobode. Takođe se sumnja da je N. O. izvršio i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Oni se terete da su 30-godišnjeg muškarca protiv njegove volje, odvezli na obližnje izletište i zbog navodnog duga, uzeli mu sve stvari i fizički ga maltretirali.

Prilikom hapšenja, N. O. je vređao a zatim fizički napao policijske službenike u intervenciji.

Nakon zadržavanja do 48 časova, osumnjičeni su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šidu. Sudskim rešenjem, njima je određen pritvor do 30 dana.,saopštavaju iz MUP-a.

Next Post

Sve kamere bile uperene ka Bella Thorne

Пон дец 12 , 2016
Glumica i pevačica Bella Thorne pojavila se na crvenom tepihu u skoro providnoj haljini i obezbedila da sve kamere budu uperene ka njoj. Ona je nosila crnu haljinu dizajnera Steven Khalila. https://www.instagram.com/p/BN6fFSHBSHT/?tagged=bellathorne&hl=en https://www.instagram.com/p/BN6fIReBLxK/?tagged=bellathorne&hl=en https://www.instagram.com/p/BN6fLO8BFOL/?tagged=bellathorne&hl=en View this post on Instagram This Beauty @bellathorne Heating up the #criticschoiceawards wearing #stevenkhalil off the […]