Zbog radova izmene javnog prevoza na Starom savskom mostu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju na Starom savskom mostu, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Kako je najavljeno iz Sekretarijata za javni prevoz, radovi će se izvoditi bez saobraćaja od 5. decembra od 22 časa, do 6. decembra do 22 časa.

U navedenom periodu menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način: ukidaju se tramvajske linije 7, 9, 11L i 12; uspostavlja se privremena tramvajska linija 7L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Ustanička–Pristanište; uspostavlja se privremena tramvajska linija 9L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Banjica; tramvajska linija 13 se pojačava; uspostavlja se privremena autobuska linija 7A na relaciji Blok 45 – TC „Ušće”. Vozila na ovoj liniji će saobraćati sledećom trasom: Blok 45 – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – (Bulevar Milutina Milankovića u smeru ka TC „Ušće” / Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene armije, Marka Hristića u smeru ka Bloku 45) – Milentija Popovića – Ušće – TC „Ušće”.

Vozila sa linija 78 i 83 će u smeru ka Trgu Slavija saobraćati sledećim saobraćajnicama: Bulevar Mihajla Pupina – Brankov most – Brankova – Crnogorska – Karađorđeva i dalje redovnom trasom. U povratku sledećim saobraćajnicama: Karađorđeva – Crnogorska – Brankova – Brankov most –Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Nakon završetka radova, vozila sa linija 78 i 83 se vraćaju na redovne trase.

Tokom izvođenja radova uspostavlja se privremeno stajalište u Brankovoj ulici (na silaznoj rampi sa Brankovog mosta) u smeru ka Savskom trgu, kao i stajalište „Ekonomski fakultet” (oba smera) u visini parking garaže u smeru ka Brankovom mostu, odnosno 30 metara ispred raskrsnice sa Zemunskim putem (u visini parka) u smeru ka Savskom trgu.

Ako ste propustili