Zaustavlja se pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašu

Tasmajdan scena

Usled novonastale situacije i promene epidemiološke slike kovida-19, Sekretarijat za kulturu doneo je odluku da danas zaustavi pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašmajdanu.

„Ova manifestacija je osmišljena upravo da bi se prevazišao problem prekida rada pozorišta usled pandemije i uvođenja vanrednog stanja sa dobrom željom da se nastavi pozorišni život u našem gradu. Ovaj jedinstveni poduhvat, koji je na jednom mestu okupio sva beogradska, mnoga srpska pozorišta, privatne i nezavisne produkcije, sa idejom da publici i svim gostima Beograda krajem juna i tokom jula omogući gledanje preko 40 pozorišnih predstava, pokazao je da su umetnici i publika sa velikom radošću iščekivali ponovni susret uživo i nove pozorišne doživljaje. Grad Beograd zahvaljuje svim pozorištima, umetnicima, učesnicima i publici Beogradske letnje scene o čijem eventualnom nastavku će se odlučivati kada se za to steknu uslovi”, navedeno je u saopštenju.

U međuvremenu za sve kupljene ulaznice može da se izvrši povrat novca na blagajnama matičnih pozorišta, precizirano je u saopštenju.

Izvor: Beoinfo

Ako ste propustili