Zaplenjeno više od 650 litara naftnih derivata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su više od tone duvana i više od 650 litara naftnih derivata.

Policija je pronašla i oduzela više od 1.000 kilograma sušenog duvana u listu,  prilikom pretesa na više lokacija na području Kovina. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe, protiv  dvadesetdevetogodišnjeg i četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Kovina, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

Zaplenjeno više od tone duvana i više od 650 litara naftnih derivata

Policija je prilikom kontrole putničkog vozila u Vršcu pronašla više od 50 kilograma rezanog duvana. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Vršca, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Vršcu.

Na putu Kovačica – Pančevo, u kombi vozilu kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji  muškarac, pronađeni su naftni derivati, bez porekla. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Izvor/foto: MUP

Next Post

Hapšenje u Beogradu zbog ucene devojke da će objaviti intiman snimak

Чет дец 15 , 2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, prilikom primopredaje 5.000 evra u jednom restoranu u Beogradu, uhapsili su tri osobe iz Novog Sada osumnjičene da su počinile krivično delo ucena. U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapšene su T. Ć. (1993), I. K. (1988) i J. R. (1992). Postoje […]