Trend

Zaplenjena veća količina droge u Beogradu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu zaplenili kilogram i 360 grama kokaina, 500 grama heroina, 500 grama amfetamina, 45 grama hašiša, manju količinu skanka, pištolj sa šest komada municije i uhapsili jednu osobu.

U saopštenju se navodi da je pregledom parkiranog automobila marke “mercedes”, koji je osumnjičeni M. M. (1987) koristio za čuvanje narkotika, policija u šupljinama sedišta vozača pronašla više paketa kokaina i heroina.

Takođe, pregledom automobila marke “audi”, kojim je osumnjičeni upravljao, otkriveni su amfetamin, hašiš, skank, pištolj, municija, elektronska vagica i nekoliko kesa za pakovanje narkotika.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Foto:Ilustracija