Zaplena droge vrednosti približno sedam miliona dinara

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenili više od 11 kilograma marihuane i druge vrste opojnih droga, čija je vrednost približno sedam miliona dinara.

Tom prilikom uhapšene su dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je danas, na administrativnom prelazu Merdare, u rezervoaru automobila „volksvagen pasat“ beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao D.S. (1991) iz Paraćina, pronašla oko 11 kilograma opojne droge marihuana, spakovanih u 22 paketa.

U drugoj akciji, u jednoj ulici na Dorćolu, nakon višemesečnog operativnog rada uhapšen je J.I. (1983) iz Beograda.

Kod njega i u stanu u kome je neprijavljeno boravio, policija je pronašla 500 grama opojne droge amfetaminskog tipa, 60 grama kokaina, 100 grama marihuane, 40 grama hašiša, 100 tableta ekstazija, 100 sličica LSD-a, dve elektronske vagice sa tragovima opojnih droga amfetamin, kokain, thc i mikser.

Inače, za J.I. je Drugi osnovni sud u Beogradu raspisao potragu zbog izdržavanja kazne zatvora, navodi se u saopštenju.

Foto:MUP

Next Post

Kim Kardashian opljačkana

Пон окт 3 , 2016
Kim Kardashian opljačkana je u hotelskoj sobi u Parizu. U njenu sobu su ušla petorica,naoružanih,muškaraca i ukrali nakit vredan milion dolara. Kanye West nakon što je čuo šta se dogodilo tokom nastupa u Njujorku napustio je binu. When Kanye West starts Heartless and then stops the show because of a […]