Zaplena devet kilograma marihuane kod Doljevca

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije u Nišu, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije – Službom za prevenciju narkomanije i suzbijanje krijumčarenja narkotika i Upravom carine, zaplenili više od devet kilograma marihuane.

U saopštenju se navodi da je tom prilikom uhapšen M. R. (1972), iz okoline Gnjilana, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je devet kilograma i 190 grama marihuane, spakovane u 10 paketa, pronašla ispod haube u prednjem delu automobila marke „pežo 307“, bujanovačkih registarskih oznaka, na naplatnoj rampi kod Doljevca.

Sumnja se da je marihuana bila namenjena uličnoj prodaji na području Niša.

Po nalogu tužioca, M. R. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Policija zaplenila 31 kilogram marihuane

Пет јул 6 , 2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije u Sremskoj Mitrovici zaplenili oko 31 kilogram marihuane i uhapsili Đ. Ć. (35), sa područja Novog Pazara, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga Prilikom redovne saobraćajne kontrole […]