Zaplena 43 kilograma marihuane na prelazu Batrovci

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici Uprave granične policije na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, zaplenili oko 43 kilograma marihuane.

U saopštenju se navodi da su tom prilikom uhapšene tri osobe sa područja AP Kosova i Metohije, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je drogu je pronašla u autobusu koja je bila sakrivena u šupljini ispred prostora za prtljag, upakovana u četrdeset paketa, ukupne težine 42 kilograma i 800 grama.

Policija je uhapsila vozače autobusa S.M (30), I.M. (63), A.F.,(60) kojima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, ističe se u saopštenju.

Foto:MUP

Next Post

Počeli zvanični razgovori sa Misijom MMF-a

Пон мај 7 , 2018
Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je da su plenarnim sastankom održanim danas u NBS počeli zvanični razgovori predstavnika Republike Srbije i Misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF). Delegaciju Republike Srbije na plenarnom sastanku predvodila je guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, koja je i guverner Republike Srbije u MMF-u, a u […]