Zabranjen ulaz motornim vozilima na groblja

Foto: Lara M.

Za Zadušnice, u subotu, 6. juna, JKP „Pogrebne usluge” apeluju na građane da za odlazak na groblje koriste gradski prevoz umesto svojih automobila. U subotu, 6. juna, na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak automobila od 7 do 15.30 časova. Kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15.30 do 19 časova.

Na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju na snazi je potpuna zabrana ulaska za automobile na Zadušnice.

Narednog dana, u nedelju, 7. juna, kapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 7 do 19 časova, osim na Novom groblju, Zemunskom i Topčiderskom groblju.

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane, na Lešću, Orlovači i Novoj Bežaniji, najvećim gradskim grobljima, obezbeđena su tri komforna minibus vozila sa klimatizacijom, koja će ih besplatno prevoziti. U slučaju potrebe, prevoz će biti obezbeđen i na groblju Zbeg. Organizovani prevoz će saobraćati u određenim intervalima, od 7 do 15 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela.

Osim specijalnih minibus vozila, na Zadušnice će posetiocima na usluzi biti i službeni automobili preduzeća, sa karakterističnom bordo bojom i logotipom JKP „Pogrebne usluge”.

Ako ste propustili