Vučić: Ne brinu „opasni ljudi“ poput Ramuša Haradinaja

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga ne brinu „opasni ljudi“ poput Ramuša Haradinaja, već nereagovanje Evrope na ono što u poslednje vreme poručuju, a što se ne može drugačije razumeti nego kao pretnja cepanjem granica i rušenjem na Balkanu.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara o najnovijim pretnjama Haradinaja upućenim njemu lično, ocenio da te pretnje nisu zbog njega, već iz razloga što vide veću snagu, energiju i moć srpske države.

On je, podsetivši na to da od početka vodi odgovornu politiku mira, stabilnosti i poštovanja svih građana Srbije, poručio da se nije igrao sa Albancima, već da im je, naprotiv, pružao ruku, ali da to nikad neće učiniti zločincima, silovateljima i onima koji misle da će njihovi zločini ostati sakriveni.

Izvor/foto: Vlada Srbije

Next Post

Kina pozvala svoje državljane da napuste Severnu Koreju

Сре мај 3 , 2017
U strahu od mogućeg napada Kina je upozorila svoje državljane da napuste Severnu Koreju i vrate se kući. Prema navodima Radio Free Asia, američke radio-stanice koja emituje signal u azijskim zemljama, ambasada je počela slati poruku 25.aprila. Podeli na FacebookPodeli na Twitter