Voditeljka Dea Đurđević van životne opasnosti

U nesreći koja se dogodila jutros kod bolnice „Dr Dragiša Mišović“ ,kada su povređene tri osobe,a među njima i voditeljka Dea Đurđević,učestvovalo je nekoliko putničkih vozila,kao i gradski autobus.

Autobus koji je teško povredio voditeljku Deu Đurđević je navodno proklizao zbog čega je vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom, jer se zbog cevi koja je pukla izlila voda koja se ledila.

Svi povređeni su zbirnuti na VMA,a kako mediji javljaju operacija voditeljke Dee Đurđević je protekao bolje od očekivanog. Ona je trenutno van životne opasnosti.

Podsećamo,Dea Đurđević je imala prvo lakšu saobraćajnu nesreću sa jednim vozilom ali kada je izašla iz automobila na nju je naleteo autobus koji joj je otkinuo ruku.

Foto:ilustracija

Next Post

Prоdaja karata za Fеst 2019 pоčinjе u subоtu

Чет феб 7 , 2019
U subоtu, 9. fеbruara, pоčеćе prоdaja karata za 47. FЕST. Cеnе sе krеću оd 250 dinara dо 400 dinara, sеm za svеčanо оtvaranjе i zatvaranjе (500 din). Кartе za prоjеkcijе u Sava cеntru, Коmbank dvоrani i Dоmu оmladinе mоgu sе nabaviti i оnlinе, putеm Tickеt visiоn-a (bivši Еvеntim) prеkо sajta […]