Vlasnik pekare iz Borče se izvinio ( Video)

Vlasnik pekare, ispred koje su nekoliko desetina građana iz Borče protestvovali, izvinio se svima preko videa koji je objavljen na twitteru.

„Ja sam Đura i оvdе živim оsam gоdina, оvо jе mоja kuća, mоj dоm, izvinjavam sе svima.Izvinjavam sе u mоjе imе i mоjе pеkarе „Rоma“. Nеma ništa оd mоjе slikе tu i nisam ja taj lik. Svi mе znaju kо sam i šta sam. Žеlim mir, оvо jе mоja kuća, mоj dоm, ja nеmam drugu kuću. Кakо sam živео dо sad, takо žеlim i daljе da živim. Imam svоju pоrоdicu оvdе, škоlujеm оvdе dеcu, tu jе mоja kuća, оvо jе mоja država“, rekao je, između ostalog, vlasnik pekare.

Podsećamo, da je nekoliko desetina građana iz Borče protestvovalo ispred pekare jer je na Facebook-u osvanula fotografija na kojoj neki muškarac pokazuje simbol Velike Albanije.

Foto.Ilustracija

Next Post

Uskrs u Beogradu 2019 : Tašmajdan

Нед апр 28 , 2019
U Tašmajdanskom parku juče je otvoren Veliki Uskršnji karneval koji se održava i danas. Veliki broj najmlađih sugrađana ima mnogo radionica u kojima mogu da se zabave,a tu je i slikanje sa raznim junacima,jahanje konja, otvoreni bioskop,koncerti … Podeli na FacebookPodeli na Twitter