Vikend za decu na Voždovcu uz besplatne predstave

U okviru manifestacije „Voždovačke letnje večeri“ u „Šumicama“ ovog vikenda najmlađi sugrađani moći će da uživaju u predstavama:

U petak, 2. avgusta, u 19 časova Kapetan Džon Piplfoks, zvani Zvono, najveći gusar svih vremena sa svojom malom ali odabranom posadom, povešće vas u neverovatnu pustolovinu.Ovu predstavu za mališane izvešće glumci Teatra 13 Iva Joksimović, Nikola trajković, srećko Janićijević, Bogdan Jevtić i Jovana nedeljković.

U subotu, 3. avgusta zabavljaće vas Peđolino i Ceca.

U nedelju, 4. avgusta , u 19 sati, predstava o tri praseta i zlom vuku koji pokušava da im sruši kuće ali na kraju biva nasamaren. Igraju Sonja Radoš. Sara Srbljanin, Nikola Trajković i Pavle Čelić.

Manifestacija „Voždovačke letnje večeri“ održava se organizaciji Gradske opštine Voždovac, Voždovačkog centra „Šumice“ i Udruženja „Lenon“ .

Ulaz na sve predstave i programe je besplatan.

Foto:ilustracija

Izvor: Beogradske vesti / opština Voždovac

Next Post

Uhapšen i treći osumnjičeni zbog krađe mača sa spomenika Sibinjanin Janka

Чет авг 1 , 2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.Č. (1994), J.S. (1993) i B.M (1994), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa. Oni se sumnjiče da su 31. jula u noćnim satima oštetili spomenik Sibinjanin Janka u Zemunu, na taj način što su ukrali mač koji je […]