Vesić: Izvinjavam se svima koje je moj postupak povredio

Na društvenim mrežama pojavio se snimak gde se vidi proslava u klubskom hotelu Crvena zvezda nakon pobede nad Partizanom, a među prisutnima bio je i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Zamenik gradonačelnika je danas na svom Facebook nalogu izjavio:

„Veliki sam zvezdaš. Svoje emocije ne krijem. Posle sinoćne pobede mog kluba nad Partizanom i osvojene titule došao sam u klupski hotel koji se nalazi na stadionu u kome su bili igrači, stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem i rukovodstvo kluba sa Svetozarom Mijailovićem i Zvezdanom Terzićem. Čestitao sam im osvojenu titulu jer oni su moji prijatelji.
Oni su sedeli u poluotvorenom prostoru klupskog hotela sa terasom. Primetio sam da su igrači pozvali muziku na proslavu. To nije u skladu sa epidemiološkim pravilima ali oni su mladi ljudi, koji su vakcinisani, i koji žele da proslave titulu. Ne mogu to da im zamerim. Čim sam to video istog trenutka sam napustio klupski hotel kao što se vidi na snimku. Niti sam slavio, niti pevao, niti sam tamo bio duže od nekoliko minuta.
Jutros sam proverio i utvrdio da je Komunalna milicija intervenisala tokom večeri, prekinula muziku a FK Crvena zvezda je kažnjena. Komunalna milicija je reagovala na osnovu anonimne prijave građana oko 22.30 sati.
Izvinjavam se svima koje je moj postupak povredio. Nisam mogao da znam šta će se dogoditi u klupskom hotelu koji se nalazi u okviru kompleksa stadiona. Da sam znao sigurno ne bih došao.
Apelujem još jednom na odgovorno ponašanje svih ljudi u Beogradu i pozivam naše građanke i građane da prime vakcinu. To je jedini način da počnemo da živimo normalno i da se veselimo onako kako smo to nekada radili. Taj trenutak nestrpljivo čekamo i on će sigurno doći. Poznato je koliko se za to zalažem i zato sam osetio potrebu da se javno izvinim za svoj postupak.“

Na svom Facebook nalogu prikazao je sliku kazne ali ono što su primetili korisnici društvenih mreža je da na kazni piše datum 08.04.

Ako ste propustili