Venus Vilijams neće biti optužena nakon što je učestvovala u fatalnom sudaru

Nema optužbi protiv teniserke Venus Villiams ili drugog vozača zbog nesreće u junu koji je doveo do smrti vozača drugog vozača, saopštila je policija , a prenose američki mediji.

Izveštaj policije u Palm Beach-u kaže da je neidentifikovano treće vozilo ilegalno prekinulo Villiamsovu dok je pokušala da pređe magistralni put u blizini svog doma što je dovelo do nesreće.

U nesreći u kojoj je poginuo 78-godišnji muškarac a povređena žena podnela je krivičnu tužbu protiv Vilijamsove. Međutim,nakon ovog izveštaja policije verovatno će doći do povlačenja tužbi jer je utvrđeno da je za uzrok nesreće krivo treće vozilo koje je dovelo do niza događaja.

Next Post

Zaplena 1,4 kilograma heroina na graničnom prelazu Šid

Чет дец 21 , 2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici Uprave granične policije sinoć na graničnom prelazu Šid zaplenili 1,4 kilograma heroina i uhapsili M. K. (28), koji je osumnjičen da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom kontrole automobila marke „folksvagen polo“ […]