Velika žurka u vozu „Disco train“

Jedinstveni „DISKO VOZ“ polazi u vožnju na relaciji „Beograd – Bar/ Budva – Beograd“, i to u terminima 28/30. jula i 25/27. avgusta 2017.

Atrakcija DISKO VOZ predstavlja žurku u neprekidnom trajanju od 36 sati, tokom koje će sedam veoma popularnih domaćih DJ-eva miksovati žanrovski raznovrsnu muziku: Techno, House, R’n’B, Funky, Rock’n’Roll,..

Cela avantura se praktično sastoji iz 3 dela:

Prvi deo kreće u petak uveče u 21č putovanjem vozom iz Beograda u pravcu Bara, tokom kojeg će se na dva kraja kompozicije nalaziti vagoni sa DJ miks pultom, na kojima će se istovremeno vrteti različita muzika. Ako voz posmatramo kao veliki pokretni noćni klub, onda možemo reći da će se na dva stejdža istovremeno smenjivati DJ-evi.

Drugi deo avanture počinje ujutru u 09č po stizanju voza u Bar, odakle će se veseli putnici prebaciti autobusima u Budvu i na tamošnjoj plaži (čija lokacija se krije kao iznenađenje) će se odmah nastaviti luda žurka, ali ovog puta će se svih sedam DJ-eva (4 devojke i 3 momka) se smenjivati za jednom mixetom, na svakih sat vremena.

Putnici će imati izbor kako će provesti ceo taj dan: plesati uz DJ-eve na pesku ili u plićaku, sunčati se i prespavati dan na plaži čekajući noćno ludovanje, zaroniti i zaplivati kroz morske talase, ili otići u obezebeđen smeštaj za dnevni odmor.

U subotu uveče stižu završnih 12 sati ludovanja. Putnici se autobusima vraćaju za Bar na železničku stanicu, odakle u 21č Disko vozom kreću nazad za Beograd. Posle 36 sati vesele muzičke avanture voz u nedelju ujutru u 09č ulazi beogradsku železničku stanicu.

Izvor: Facebook/Disco train

Ako ste propustili