Uzmi račun i pobedi 2018 : Treće izvlačenje u igri „Uzmi račun i pobedi 2018“ 17. marta

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Milan Lane Jovanović, glumica Mina Lazarević, mladi džudo reprezentativci i osvajači najsjajnijih odličja sa brojnih takmičenja Nemanja i Stefan Majdov izvlačiće u subotu, 17. marta, koverte u trećem izvlačenju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2018“.

Gosti, koji su podržali „Godinu borbe protiv sive ekonomije“, izvući će u 17.25 časova, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, srećne dobitnike dvoiposobnog, dupleks stana, površine 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila „fijat 500L“ i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Forma ideale“ i „DIS“.

Ovaj put, akciju su podržali i studenti Fakulteta organizacionih nauka koji godinama uspešno predstavljaju Srbiju i Univerzitet u Beogradu na brojnim međunarodnim studentskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja.

Oni će u subotu doneti sreću građanima Srbije i izvući dobitnike vrednih nagrada.

Komisija od pet članova će, odmah po izvlačenju koverti, tokom emisije proveriti da li one ispunjavaju uslove definisane Pravilima nagradne igre.

Ukoliko ta komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje se nastavlja sve dok se ne izvuče ona koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre, Vlada Republike Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 18. marta, i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu njihovog preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.

Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u sredu 21. marta, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre i Radio televizije Srbije.

Dobitnici će dobiti uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika“, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 16. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 16. marta učestvuju u narednim izvlačenjima.

Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP-a Srbije.

Foto:Ilustracija7pixabay

Izvor: Vlada sRbije

Ako ste propustili