Uzmi račun i pobedi 2018 : Ključevi od stana idu u Kulu

Stan u Beogradu – Suzana Puškaš iz Kule

FIAT 500L – Gucu Dregelin iz Deliblata, Mosnak Marija iz Veternika, Kovijanić Vuk iz Kruščića, Perović Milica iz Beograda, Milošević Ivan iz Smedereva, Popović Mira iz Loznice, Vukmirović Pejo iz Beograda, Blesić Petar iz Subotice, Selimović Lejla iz Novog Pazara, Kelemen Ver Eleonora iz Subotice, Pantelić Nada iz Beograda i Milošev Tanja iz Pančeva.

Vaučeri Gomeks – Jovanović Aleksandra iz Niša, Virijević Cica iz Kragujevca, Žarković Milan iz Beograda, Pavlović Rade iz Umčara, Nenić Blagoje iz Stare Pazove, Marjanović Milojka iz Čačka, Dobrić Boško iz Novog Pazara, Mirković Mirko iz Beograda, Čičić Alma iz Nove Varoši i Milenković Saveta iz Niša.

Vaučeri Tehnomanije – Popović Vladimir , Mijadinović Dejan iz Jagodine, Radovanović Nikola iz Mačvanske Mitrovice, Kulić Ilić Zorica iz Beograda, Danilović Živka iz Despotovca, Lazukić Jovo iz Novog Sada, Nedić Slavomir iz Kraljeva, Petrović Ivan iz Beograda, Vojinović Jasmina iz Smedereva, Grnčarević Vojislava iz Beograda.

Next Post

Mladić od 16.godina izboden na Kanarevom brdu

Суб апр 14 , 2018
Mladić od 16.godina izboden na Kanarevom brdu u predelu glave i leđa oko 16h. Dečak je izboden u ulici Pere Velimirovića. Dečak je doveden u Dom zdravlja na Kanarevom brdu odakle je prevežen u Urgentni centar. Podeli na FacebookPodeli na Twitter