Uzmi račun i pobedi 2018: Danas drugo izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Glumci Snežana Savić, Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić i Lena Bogdanović, kao i džez muzičarka Lena Kovačević, podržali su “Godinu borbe protiv sive ekonomije“ i danać će biti među gostima koji će izvlačiti koverte u drugom izvlačenju u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2018“.

Drugo izvlačenje, za koje je do sada pristiglo čak 2.626.081 koverti, biće održano u u 17.30 časova, u direktnom prenosu na Prvom programu Radio-televizije Srbije (RTS).

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 metara kvadratnih u naselju Braće Jerković – „Padina“, 12 automobila fijat 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Tehnomanija d.o.o.“ i „Gomeks d.o.o.“.

Komisija, koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 11. marta, i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.

Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika objavljuju se u dnevnom listu „Politika“, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre i Radio televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobijaju uputstvo o njihovom preuzimanju u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje učestvuju u drugom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 9. marta učestvuju u narednim izvlačenjima.

Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP-a Srbije.

Izvor: Vlada Srbije

Ako ste propustili