Uzmi račun i pobedi 2018: Danas četvrto izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“

Četvrto izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“, biće održano danas, 24. marta, na Prvom programu Radio-televizije Srbije (RTS), sa početkom u 17.20 časova.

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade izvući će Sonja Lapatanov, Nikola Tomašević, Miloš Đurović, Brankica Sebastijanović, Miloš Pavlović, Andrea Arsović, Nenad Milijaš i Miroslav Vulićević.

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike dvosobnog stana u Beogradu, površine 55m2 u ulici Šumadijska br. 13, trosobnog stana na Novom Beogradu površine 70m2, u ulici Mileve Marić Ajnštajn br. 106, 14 automobila Fiat 500L Pop Star i po 10 vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima „Gomex“ d.o.o. i „Gorenje“ d.o.o.

U emisiji će učestvovati i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. U četvrtom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 23. marta.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u sredu 28. marta, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije www.srbija.gov.rs i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije www.rts.rs.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018“ deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Koverte koje ne budu izvučene u nekom od izvlačenja u prvom krugu, imaju pravo da učestvuju u izvlačenjima drugog kruga nagradne igre.

Ako ste propustili