Uskoro skuplje parking kazne

Nova „ljubičasta“ parking zona biće uvedena u centru Beograda koja će biti samo za parkiranje od pola sata. Uz novinu nove parking zone sledi poskupljenje dnevne karte koja je do sada iznosila 1870 dinara. Odnosno, upola manje ukoliko se plati u roku od osam dana.

Nova kazna za nepropisno parkiranje trebala bi da košta 1.960 do 2.800 dinara ili upola manje ukoliko se bude platila u roku od osam dana.

Kazne će se razlikovati u odnosu na zone parkiranja:

Prva zona i zona „A“ -2.800 dinara

Drugоj zoni – 2.520 dinara

Trećoj zoni- 1.960 dinara.

Uvođenjem nove „ljubičaste “ zone ili zone „A“ , gde će biti moguće parkirati na pola sata,parkiranje će koštati 100 dinara.

Novina je i da će u svim zonama biti obezbeđeno dodatno vreme parkiranja. U nekim zonama dodatnih 30 minuta ( 100 dinara) – Prva zona ,a negde 60 minuta – Druga zona ( 180 dinara) i Treća zona ( 140 dinara).

Foto:Ilustracija

Next Post

Ariana Grande objavljuje novi album 8.februara

Нед јан 27 , 2019
Novi album Ariane Grande izlazi 8.februara pod nazivom „Thank U, Nеxt „. Nakon objavljenog singla „7 Rings“ koji će se naći na njenom novom albumu,mlada umetnica objavila je i spisak pesama na društvenim mrežama. Na albumu će se naći 12 pesama. Podeli na FacebookPodeli na Twitter