Uleteo automobilom u pešačku zonu u Beogradu

Dve osobe su povređene kada je automobil Ford Fokus uleteo u pešačku zonu u Beogradu u Ulici Knez Mihailova. Ovaj dosada neviđen incident koji je mogao prouzrokovati i mnogo gore posledice dogodio se u jutranjim satima oko 7h.

Vozač je uleteo u pešačku zonu preko Obilićevog venca, zatim prošao Zmaj Jovinom ulicom i ušao u Knez Mihailovu ulicu gde se naglo okrenuo gde je udatio jednu devojku,inače radnicu kafića, i uleteo u baštu kafića.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić (31) koji je bio za volanom Ford Fokusa bio je pretučen od strane pet mladića i maltretiran i da je kolima pokušao da se obračuna sa njima.

Srećom se radilo o ranim jutarnjim satima kada građana Beograda nema mnogo inače je moglo doći do mnogo gorih posledica.

Foto:Ilustracija/Beogradske vesti

Next Post

Za starije Beograđane uvode se benefit kartice od 1.novembra

Суб окт 28 , 2017
Stariji Beograđani mogu da očekuju od 1.novembra benefit karice sa kojima će moći da ostvaruju popuste pri kupovini. Sve troškove izrade kartice snosiće grad Beograda gde i na koji način će seniori moći da kupuju sa popustom još nije poznato. Podeli na FacebookPodeli na Twitter