Uhapšeni osumnjičeni za posredovanje u vršenju prostitucije na Novom Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su M.N. (40), M.M. (26) i S.Đ. (20) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

Sumnja se da su M.N., M.M. i S.Đ. u jednom stanu na Novom Beogradu, organizovali prostituciju za novac  na štetu sedam mlađih ženskih osoba.

Osumnjičenima M.N., M.M., i S.Đ. određeno je  zadržavanje 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Takođe, protiv ženskih osoba podnete su prekršajne prijave Prekršajnom sudu u Beogradu, zbog odavanja prostituciji,saopštavaju iz MUP-a.

Foto:ilustracija/pixabay

Next Post

Usvojena Uredbu o podsticajima za produkciju audiovizuelnih dela

Суб феб 10 , 2018
Vlada Republike Srbije usvojila je, na predlog Ministarstva privrede, novu Uredbu o podsticajima za produkciju audiovizuelnih dela, kojom je procenat povraćaja investitoru povećan sa dosadašnjih 20 na 25 odsto, čime je značajno povećana konkurentnost Srbije kao lokacije za snimanje. Pored toga, za 2018. godinu dupliran je i budžet za ovaj […]