Uhapšeni osumnjićeni za pljačke pošti po Srbiji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su četvoročlanu grupu sa područja Požarevca zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više desetina teških krađa u poštama na teritoriji Srbije kojima je pričinjena šteta od više desetina miliona dinara.

I. S. (1998), M. S. (1994), Z. Đ. (1992) i A. N. (1992) uhapšeni su, nakon intenzivnog operativnog rada, u trenutku kada su iz pošte u Banatskom Novom Selu iznosili metalnu kasu sa novcem. Kod osumnjičenih je pronađen alat koji su koristili za provalu, rukavice i fantomke.

Postoje osnovi sumnje da je ova grupa u poslednje dve godine provaljivala u pošte  iz kojih su iznosili kase, Postoje osnovi sumnje da je ova grupa u poslednje dve godine provaljivala u pošte  iz kojih su iznosili kase, obijali ih, uzimali novac, a potom ih spaljivali.

Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana,saopštavaju iz MUP-a.

Foto:Ilustracija

Next Post

Biciklijada kod Sportskog centra Milan Gale Muškatirović

Пет сеп 22 , 2017
Sekretarijat za saobraćaj učestvuje u Evropskoj nedelji mobilnosti, koja predstavlja godišnju kampanju urbane mobilnosti, a organizovana je uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, EU info centra i Stalne konferencije gradova i opština. Cilj kampanje, koja se svake godine održava u periodu od 16. do 22. septembra, jeste da […]