Uhapšeni nakon razboništva apoteke u Beogradu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saoštilo je danas da su pripadnici policije, neposredno nakon razbojništva u jednoj apoteci u Borskoj ulici u Beogradu, uhapsili četiri osobe, od kojih su dve žene, zbog sumnje da su izvršile ovo krivično delo.

U saopštenju se navodi da je reč o D. O. (1997), P. Z. (1999), I. M. (1999), J. M. (1996) iz Beograda.

Osnovano se sumnja da su D. O. i P. Z. od radnice apoteke, uz pretnju pištoljem i satarom, oduzeli novac, dok su ih u taksiju kojim su se dovezli čekale osumnjičene devojke.

Takođe, postoje osnovi sumnje da su D. O. i P. Z., u januaru i februaru ove godine, uz pretnju nožem ili satarom, izvršili još pet razbojništava na teritoriji opština Voždovac, Palilula, Zvezdara i Obrenovac.

Osumnjičeni se terete da su u tri slučaja oštećenima u jednoj pošti, menjačnici i pumpi naneli lake telesne povrede.

Sumnja se da je izvršenjem ovih krivičnih dela oštećenima naneta šteta u vrednosti od približno 240.000 dinara.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Next Post

Policija zaplenila veću količinu droge u Bogatiću

Суб мар 3 , 2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Šapcu, na teritoriji opštine Bogatić, otkrili dve laboratorije za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, zaplenili više od 29,3 kilograma sirove i približno 9,8 kilograma osušene marihuane i uhapsili dve osobe. Policija je u pomoćnom objektu porodičnog […]