Uhapšene tri osobe zbog prodaje droge u Beogradu

Foto:Ilustracija/pixabay

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije u Beogradu uhapsili tri osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni N. D. (1999), D. B. (1998) i S. R. (1996), državljani Crne Gore, uhapšeni su prilikom primopredaje droge, a policija je prilikom pretresa stanova koje su oni koristili pronašla kilogram marihuane, laboratoriju za proizvodnju ovog narkotika, dve električne vagice za precizno merenje i određenu svotu novca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Next Post

Besplatna pravna pomoć za 1.902 građanina

Чет апр 23 , 2020
Ministarstvo pravde Vlade Republike Srbije objavilo je na svojoj internet prezentaciji Izveštaj o primeni Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći za prvih šest meseci primene, koji je pokazao da je besplatnu pravnu pomoć u tom periodu dobilo 1.902 građanina. U saopštenju se navodi da je od 1. oktobra 2019. godine, kada […]