Uhapšene dve osobe u Lazarevcu zbog prodaje droge

Foto:Ilustracija/pixabay

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici tog ministarstva uhapsili u Lazarevcu dve osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenih J. A. (1982) i U. D. (1989) pronašla više od 90 grama heroina, vagicu za precizno merenje, manju količinu paracetamola i kofeina i kašičicu za razmeravanje opojne droge.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, policija je uhapsila i S. M. (1984).

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Next Post

Preporuku svim bibliotekama, arhivima, muzejima i galerijama u Srbiji da od sutra nastave rad

Уто апр 21 , 2020
Ministarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije uputilo je danas Preporuku svim bibliotekama, arhivima, muzejima i galerijama u Srbiji da od sutra nastave rad, uz striktno poštovanje svih preventivnih mera za sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19 tokom trajanja vanredne situacije. U skladu sa Preporukom, ustanove su dužne da zaposlenima obezbede […]