Uhapšene dve osobe u Beogradu zbog droge

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije, u dve odvojene akcije u Beogradu, uhapsili dve osobe i zaplenili veću količinu opojne droge, pištolj sa okvirom i revolver.
Kod osumnjičenog V.M. (1995) u stanu pronađeno je približno 145 grama heroina i 550 grama smeše paracetamola i kofeina.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U drugoj akciji, pretresom kuće u kojoj živi osumnjičeni Š.P.(1981), pronađeno je oko 40 grama heroina, 700 grama marihuane, elektronska vagica za precizno merenje sa tragovima heroina, pištolj sa okvirom u kome se nalazilo sedam komada municije i revolver.

Zbog sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, Š.P. će ,uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Next Post

S.A.R.S. dobitnik MTV EMA nagrade

Пон нов 7 , 2016
S.A.R.S. je zahvaljujući glasovima iz regiona osvojili su nagradu MTV Best Adria Act  što je kruna njihovom deseteogodišnjem postojanju.     Podeli na FacebookPodeli na Twitter