Uhapšene dve osobe prilikom pokušaja krađe automobila

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su dve osobe prilikom pokušaja krađe automobila „Fiat uno“.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila policija je uhapsila M.R.(1977) i I.I.(1978).

Sumnja se da je M.R. na parkingu, podesnim alatom, pokušao da otključa i otvori vrata autmobila sa namerom da vozilo nakon toga startuje, dok je osumnjičeni I.I. u blizini osmatrao okolinu, kako bi omogućio da nesmetano izvršenje krivičnog dela.

Nameru osumnjičenih sprečili su policijski službenici i prilikom hapšenja kod osumnjičenih, kao i u vozilu kojim su se dovezli, pronašli su alat za otključavanje i startovanje vozila tzv. „lomače“ brave i motorne računare za fiatova vozila.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Izvor: MUP

Next Post

100. jubilеј prеdstavе “Mlеkо”

Пон нов 14 , 2016
Prеdstava “Mlеkо” pо tеkstu savrеmеnоg grčkоg pisca Vasilisa Кacikоnurisa, u rеžiјi Đurđе Tеšić bićе izvеdеna 100. put 15. nоvеmbra na Nоvој scеni Bеоgradskоg dramskоg pоzоrišta. Drama Vasilisa Кacikоnurisa gоvоri о pоrоdici еmigranata iz Gruziје u Grčku, kојa za njih prеdstavlja nadu, mоgućnоst nоvоg živоta. Tо је priča о ljudskој tranziciјi, […]