Uhapšene četiri osobe zbog pokušaja ubistva

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Kanjiži rasvetlili ubistvo u pokušaju i uhapsili četiri osobe, sa područja Kanjiže i Sente, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili ovo krivično delo.
Osumnjičeni S. T. (1984) iz Sente tereti se za to da je 29. novembra prošle godine, u večernjim satima, sa nadvožnjaka u blizini graničnog prelaza Horgoš, ispalio hitac iz malokalibarskog pištolja prema tridesettrogodišnjem državljaninu Irana, koji se kretao zaustavnom trakom autoputa E-75, i tom prilikom mu naneo lake telesne povrede.

S. T. je po odobrenju tužioca određeno zadržavanje do 48 časova i on će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu u Subotici.

Protiv ostale tri osobe K. F. (1984), M. L. (1982), iz Sente, i S. B. (1999), sa područja Kanjiže, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku za isto delo.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Policija otkrila pet laboratorija za uzgoj marihuane

Суб апр 1 , 2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici SBPOK-a, u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, u dve odvojene akcije otkrili pet laboratorija za uzgoj marihuane i zaplenili više od 1.500 sadnica i 10 kilograma suve biljke, kao i oko 26.000 evra. U saopštenju se […]