Uhapšene četiri osobe zbog krađa u „Kolubari“

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu, u dve odvojene akcije, uhapsili na teritoriji Lazarevca četiri osobe i rasvetlili više teških krađa na štetu JP „Elektroprivreda Srbije“, ogranak RB „Kolubara“.

D.I. (1995) i Đ.I. (1991), koji su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa, terete se za to da su u periodu od kraja januara do početka juna 2018. godine, krađom vulkanizerske opreme, oštetili ovo javno preduzeće za više od 1.700.000 dinara.

Uhapšeni I.M. (1985) i D.B. (1993) sumnjiče se da su početkom juna krađom kablova izazvali kvar na električnoj mreži i na taj način naneli štetu pomenutom javnom preduzeću za više od 4.500.000 dinara.

Svi osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu, navodi se u saopštenju.

Next Post

Tomićević i Zorić šampioni Evrope uz svetski rekord

Суб 9 јуна , 2018
Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić postali su šampioni Evrope u dvosedu na 1.000 metara na prvenstvu u Beogradu na Adi Ciganliji, ostvarivši novi svetski rekord. Završili su trku u vremenu od 3:04.940 minuta postavivši novi svetski rekord u ovoj disciplini. Srebro je pripalo Nemcima Maksu Hofu i Markusu […]