Uhapšena jedna ženska osoba zbog razbojništva

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici tog ministarstva u Beogradu uhapsili A. N. (1996) iz okoline Novog Sada zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila više krivičnih dela razbojništva.

Sumnja se da je uhapšena jedno razbojništvo izvršila 12. februara ove godine u Beogradu, u popodnevnim satima, tako što je nudeći seksualne usluge sa muškarcem otišla do njegovog stana i uz pretnju bejzbol palicom oduzela mu dve platne kartice i manju sumu novca.

Takođe, nudeći seksualne usluge, 3. marta ove godine u Beogradu, u kasnim večernjim satima, sa drugim muškarcem je ušla u automobil “folksvagen pasat” i uz upotrebu spreja oduzela mu vozilo, mobilni telefon, novac i lična dokumenta.

S obzirom na to da se sumnja da ima više oštećenih građana, policija je uputila poziv da, ukoliko osumnjičenu prepoznaju na fotografiji, o tome obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na brojeve telefona 011/279-74-70 i 064/44-00-581, navodi se u saopštenju.

Next Post

Do 31. marta pokretanje privatizacije Azotare, Petrohemije i MSK

Сре мар 8 , 2017
Ministar privrede u Vladi Republike Srbije Goran Knežević najavio je danas da će do kraja marta biti pokrenut postupak privatizacije tri preduzeća petrohemijskog kompleksa – Azotare i Petrohemije iz Pančeva i Metanolsko-sirćetnog kompleksa (MSK) iz Kikinde. Knežević je na Kopaonik biznis forumu rekao da Petrohemija trenutno na računu ima 50 […]