Uhapšena jedna osoba zbog razbojništva i silovanja

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici tog ministarstva u Beogradu uhapsili I. Š. (1987), državljanina Bosne i Hercegovine koji je neprijavljeno živeo u Beogradu, zbog postojanja osnovane sumnje da je na teritoriji opštine Sopot izvršio krivična dela razbojništvo i silovanje.

U saopštenju se navodi da se sumnja da je I. Š. provalio u kuću u kojoj su živele dve žene, koje je vezao, a nakon toga jednu od njih silovao, a nad drugom izvršio razbojništvo.

S obzirom na to da postoji sumnja da je ovo lice počinilo i više krivičnih dela teška krađa i razbojništvo, MUP je uputio poziv oštećenim građanima da ukoliko prepoznaju osumnjičenog na fotografiji o tome obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na broj telefona 011/279-76-23.

Next Post

Wimbledon: L. Broady - A. Murray 2:6,3:6,4:6

Уто 28 јуна , 2016
Dvojca britanaca ali Murray kao favorit u ovom meču kao drugi teniser sveta. 17:00 – Marej do 3 seta na 1:3 ima 7 aseva dok Broady 1. Veći broj ne iznuđenih grešaka je na Broady 19 dok Murray 11. Podeli na FacebookPodeli na Twitter