Uhapšen zbog tuče na Novom Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.I. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška i laka telesna povreda, kao i maloletnog sedamnaestogodišnjaka zbog učestvovanja u tuči.

Sumnja se da su krivična dela izvršili 8. oktobra ove godine, u blizini jednog splava na Novom Beogradu, u ranim jutarnjim satima, kada su došli u verbalni sukob sa trojicom mladića, starosti 19 godina. U tuči koja je potom usledila, S.I. je jednom od njih nožem naneo lake povrede.

Sat kasnije, dvojica osumnjičenih su se u blizini Brankovog mosta verbalno sukobili sa 17-godišnjim mladićem koji je sedeo na klupi. Posle svađe došlo je i do tuče, u kojoj je S.I. takođe nožem teško povredio maloletnika.

Osumnjičeni S.I. je, uz krivičnu prijavu, sproveden nadležnom tužilaštvu, dok je protiv sedamnaestogodišnjeg mladića podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Izvor:MUP

Next Post

Dečiji sajam od 14 - 16.oktobra

Пет окт 14 , 2016
Osamnaesti dečiji sajam održava se od 14 – 16. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz na manifestaciju je besplatan. Deca će tri dana moći da uživaju u  edukativno – zabavnom programu na bini i sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova i […]