Uhapšen vozač koji je uzrokovao smrt tri osobe kod Kule

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici policije u Somboru uhapsili M. S. (1997) zbog sumnje da je jutros, oko 3.30 časova, na putu između Kule i Ruskog Krstura, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su poginule tri osobe, a još dve su teško povređene.

Osumnjičeni se tereti za to da je kao vozač putničkog automobila „reno megan“, pod dejstvom alkohola i usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta u odvodni kanal.

Tri osobe su poginule, dok su dve prevezene u Klinički centar u Novom Sadu sa teškim telesnim povredama opasnim po život.

Osumnjičenom M. S., koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio lake telesne povrede, određeno je zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivičnodelo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Next Post

Od danas ponovo saobraća trolejbus 28

Пон јул 6 , 2020
Od danas se na redovnu trasu vraća trolejbus 28. Trolejbuska linija 28 ukinuta je novembra 2019.godine, kao i trolejbuska linija 19. Nakon ukidanja linija došlo je do protesta građana koji su sakupili preko 8.000 potpisa koji su predali Gradskoj upravi uz peticiju o vraćanju trolejbusa 28 na redovnu trasu. Nekoliko […]