Uhapšen navodni inspektor za privredni kriminal

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili 34-godišnjeg muškarca iz Beograda, koji je osumnjičen da je tokom aprila i maja izvršio više krivičnih dela prevara i lažno predstavljanje.

Sumnja se da je on ta krivična dela počinio na taj način što je pozivao vlasnike firmi, ugostiteljskih objekata i menjačnica i, lažno se predstavljajući kao inspektor za privredni kriminal Janković ili Popović, obećavao da može da im pomogne oko navodne kontrole poslovanja njihovih firmi.

Zauzvrat je tražio novac, u najvećem broju slučajeva po 100 evra.

S obzirom na to da postoje osnovi sumnje da je na ovaj način prevareno više građana, policija je uputila poziv oštećenima da ih o tome obaveste putem broja telefona 011/27-41-019.

Next Post

Neistiniti navodi o skupu u Beogradu

Чет 1 јуна , 2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su netačni navodi koji su se pojavili u više medija da policija nije preduzela odgovarajuće mere u pojedinim situacijama na jučerašnjem skupu održanom u centru Beograda i da je čak napala jednu novinarku. U saopštenju se navodi da je reč o […]