Uhapšen lekar zbog primanja mita

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su u nastavku akcije na suzbijanju korupcije, pripadnici MUP-a – Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili lekara specijalistu Doma zdravlja u Kruševcu V.S. (1955), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo primanje mita.

Sumnja se da je on, da bi izvršio pregled i uradio neophodne testove, koje je u okviru svojih službenih ovlašćenja bio obavezan da izvrši, od pacijentkinje zahtevao i primio novac u iznosu od 100 evra.

Osumnjičenom V.S. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Dobro veče Beograde! Koliko možeš biti zaljubljen da bi bio usamljen?

Суб мај 26 , 2018
Dobro veče Beograde! I večeras osećam godine koje me stižu Beograde, a da li ti čuvaš moja sećanja? Muškarci su u kafićima pratili Ligu šampiona. Devojke su u Beogradu tražile šampione. Dok se muškarci raspravljaju o odigranoj utakmici,njihove devojke ćute i ispijaju svoja pića. Koliko možeš biti zaljubljen da bi […]