Udovičić:Velika čast biti član srpskog tima

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić poželeo je juče našim sportistima uspešan nastup na predstojećim Olimpijskim igrama, istakavši da je velika čast biti član srpskog tima u Riju.

Udovičić je na svečanosti, koju je organizovao predsednik Srbije Tomislav Nikolić, rekao da sada ima istu, ako ne i veću tremu nego pre četiri godine, kada se na istom mestu obraćao u ime svih sportista i obećao rekordan broj olimpijskih medalja za Srbiju.

Svako od vas, vaših trenera i roditelja zna koliko je godina truda, suza i znoja bilo potrebno da biste danas stajali ovde, na putu za Olimpijske igre, gde ćete ponosno braniti boje svoje zemlje, istakao je on.

Takođe, kako je dodao, svako od naših reprezentativaca zna i kolika je čast predstavljati reprezentaciju, predstavljati Srbiju, kolika je privilegija biti član ove ekspedicije, član srpskog tima u Riju.

U ime Vlade Srbije, i u svoje ime, želim vam svu sreću, da prevaziđete svoje snove i ciljeve i da pobedite sebe same, poručio je ministar.

Izvor/foto:Vlada Srbije

Ako ste propustili