Udovičić čestitao Dimitrijeviću i Mitiću osvajanje medalja

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić čestitao je večeras srpskim paraolimpijcima Željku Dimitrijeviću i Milošu Mitiću koji su osvojili zlatnu, odnosno srebrnu medalju u bacanju čunja na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.
„Željko je veliki šampion koji je pred odlazak na Paraolimpijske igre siguran u sebe najavio da će nam doneti medalju! Hvala ti što si ispunio obećanje i pokazao da jesi vrhunski sportski as kome s razlogom pripada najsjajnije odličje Paraolimpijskih igara!

Čestitam i Željku i njegovom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije na zasluženom zlatu koje je obradovalo naciju!“, navodi se u čestitki Željku Dimitrijeviću.

„Sjajni srpski paraolimpijci nastavljaju osvajanje svetskih tronova! Miloš je pokazao koliko srce ima i sa koliko želje se bori za našu zemlju time što je oborio i svoj lični rekord kako bi našoj zemlji doneo medalju!

Lepšu sliku od našeg zlatnog Željka i srebrnog Miloša na istom postolju ne mogu ni da zamislim! Hvala vam na tome šampioni, vi jeste naš ponos! Čestitam od srca!“, ističe se u čestitki Milošu Mitiću.

Ako ste propustili