U Spasovdanskoj ulici u Beogradu ranio 41-godišnjeg muškarca

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili D. R. (1962) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je on danas, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Spasovdanskoj ulici u Beogradu, iz vatrenog oružja ranio 41-godišnjeg muškarca, koji je prevezen u Urgentni centar.

Policija je osumnjičenog, koji je pobegao sa lica mesta, uhapsila ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela, a pronađen je i pištolj kojim je, najverovatnije, ranio oštećenog i koji je bacio u jedan kontejner prilikom bekstva.

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Uhapšen carinski službenik na prelazu Bezdan

Уто сеп 25 , 2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije uhapsili D. B. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita i D. L. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita. U saopštenju se […]