U protivpožarnom aparatu sakrivao drogu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su G. N. (1991) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćena proizvodnja, nošenje, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pregleda putničkog motornog vozila kojim je upravljao G. M., policijski službenici su u protivpožarnom aparatu, koji je bio specijalno prerađen za skrivanje droge, a nalazio se ispod suvozačevog sedišta, pronašli 40 paketića sa marihuanom. Takođe, pretresom kuće u kojoj živi G. M. pronađena su još 92 paketića marihuane, kao i pištolj, koji je bio sakriven i plišanoj igrački.

Uz krivičnu prijavu, G. N. će biti predat dežurnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Izvor: MUP

Next Post

Zakopao automobil kojim je udario pešaka

Чет нов 3 , 2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su D. K. (1984) iz okoline Bele Crkve, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Osnovano se sumnja da je D. K. 27. oktobra 2016. godine, oko 18 časova, upravljajući neregistrovanim putničkim vozilom marke „zastava jugo […]