U jednoj od prodavnica poznatog lanca maloprodaje „pretresena“ operska pevačica Nataša Tasić Knežević

Operska pevačica Nataša Tasić Knežević doživela je neprijatnost u jednoj od prodavnica poznatog lanca maloprodaje u Novom Sadu.

Ona je objavila video snimak na svom facebook nalogu navela da je ušla u prodavnicu, u blizini železničke stanice, ušla kako bi kupila indijski orah, ali pošto ga nije našla, krenula da izlazi kada se oglasio senzor kod vrata.

„Jedino su meni tražili da celu torbu ispraznim, sve džepove, skinem jaknu, sve kompletno, i da izađem napolje. Poslovođa je rekla da su oni i dalje novi i da njima pišti“ , prepričala je operska pevačica.

‘Ako ste meni rekli da ja sve izvadim iz svog ranca,pritom nemam ništa u rancu sem nota, knjiga i novčanika, što su oni na kraju i videli, zašto onda niste tražili i ovim ljudima koji su prošli posle mene, a pištali su, da se isto vrate i da sve izvade'“, ispričala je gospođa Tasić Knežević. 

Dodala je i da joj se poslovođa supermarketa izvinila.

Nataša Tasić Knežević je rođena u Beogradu i solistkinja je Opere Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.Od strane OEBS-a je 2012. godine proglašena jednom od najistaknutijih Romkinja u svetu.

Pеvala jе u crkvi Svеtоg Gеоrgija kaо sоlista, a оnda jе, kaо stipеndista princеzе Jеlisavеtе Кarađоrđеvić upisala Аkadеmiju lеpih umеtnоsti, оdsеk sоlо pеvanjе.

https://www.facebook.com/natasa.tasicknezevic/videos/10157661524224460/

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili