U holu opštine Savski venac kutija za prikupljanje novčane pomoći za Teodoru Vranješević

Gradska opština Stari grad priključila se danas akciji za pomoć devetogodišnjoj Teodori Vranješević iz Kragujevca koja boluje od akutne mijeloidne leukemije.

U holu opštine postavljena je kutija za prikupljanje novčane pomoći kako bi Teodora što pre mogla da ode na lečenje u Univerzitetsku dečju kliniku u Frankfurtu. Ovoj devetogodišnjoj devojčici hitno je potrebna transplatacija koštane srži koja košta čak 350.000 evra!

– Dečji život nema cenu, s toga mislim da je postavljanje kutije za prikupljanje pomoći Teodori najmanja stvar koju smo mogli da uradimo. Ovim putem bih zamolio i apelovao i ostalim institucijama kako u Beogradu, tako i širom Srbije, da takođe pomognu Teodori. Jer, naše malo, nekome znači sve. Ovoga puta, to „sve“ je, nažalost, jedan dečji život kojem mesto nije između četiri zida bolničke sobe – rekao je Marko Vastać, predsednik opštine Stari grad.

 Za borbu je preostalo još jako malo vremena, a devojčica neće biti operisana dok pomenutoj klinici ne bude uplaćen celokupan novčani iznos.

– Nije za pohvalu, ali, svesni da živimo u zemlji gde se bolesni leče sms porukama i donacijama, hajde da bar budemo složni i preduzimljivi kada su naša deca u pitanju –zaključio je Bastać.

Izvor:opština Savski venac

Foto: teodora.rs

Ako ste propustili