U četvrtak počinje rekonstrukcija Knez Mihailove ulice

Javno preduzeće „Putevi Beograda” saopštilo je da u četvrtak 3.maja počinje rekonstrukcija Knez Mihailove ulice.

Javno preduzeće „Putevi Beograda”, posredstvom izabranog izvođača, započinje popravku oštećenja javnih saobraćajnih površina izvedenih od granitnih ploča. Kako se navodi u saopštenju iz ovog preduzeća, radovi će se obavljati u okviru redovnog održavanja ulica i puteva na teritoriji grada Beograda.

„Imajući na umu kulturni i istorijski značaj zone Knez Mihailove, kao centralne pešačke zone grada Beograda, prioritet u radu će svakako imati ova ulica, sa svim okolnim ulicama. Nakon dobijenih svih neophodnih saglasnosti i rešenja, radovi će otpočeti 3. maja”, navodi se u saopštenju.
Planirano je da radovi počnu od Sremske ulice i da se popravka i zamena oštećenih granitnih ploča obavlja prema Rajićevoj ulici, odnosno prema Kalemegdanu. Na osnovu izvršenog obilaska terena i evidentiranih svih oštećenja, a u skladu sa vremenskim prilikama, planirano je da radovi traju 30 dana, precizira se u saopštenju.

Izvor:Beoinfo,Beogradske evsti

Next Post

Koncert Bojane Vunturišević 19.maja

Уто мај 1 , 2018
Koncert pop dame Bojane Vunturišević održaće se 19.maja u Domu Omladine u Beogradu. Nakon objave njenog albuma „Daljine“ u vrhu se našao hit „Kese etikete“ koji do sada ima preko milion pregleda. Bojana Vunturišević je pevačica i tekstopisac. Javnosti je postala poznata kao nekadašnji glavni vokal beogradskog pop sastava „Svi na pod”. […]